EdisonKids / Samsung
Megoldások a Holnapért 2024 – Jelentkezési lap

FONTOS! Csapatonként csak egyszer töltsétek ki ezt az űrlapot.

Az itt megadott adatok alapján vesszük fel, és tartjuk a kapcsolatot az egész csapattal. Miután megadtátok legalább két csapattagotok adatait, lehetőségetek lesz újabb csapattagokat felvinni. 

Az egyik csapattagot (aki nem a tanár) nevezzétek meg kapcsolattartónak, és mi a verseny során vele fogunk egyeztetni, ha bármilyen kérdés felmerülne.

Az itt megadott adatokat kizárólag az EdisonKids / Samsung Megoldások a holnapért verseny kapcsán használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

Az űrlap kitöltéséhez a következőkre lesz szükséged:

 1. Egy 2-6 fős diákokból álló csapatra, illetve egy pedagógusra.
 2. Egy maximum 2 perces bemutatkozó videóra, amit az űrlap végén egy maximum 200 MB-os mp4 videó fájlként fel tudsz tölteni. A videó formai és tartalmi követelményeiről a Videókészítési Tippek alatt olvashattok.
 3. A csapat összes tagja által kitöltött és aláírt Hozzájáruló Nyilatkozatokra. Az üres mintát ezen a linken éritek el.

FONTOS! A Hozzájáruló Nyilatkozatot minden csapattagnak ki kell töltenie, anélkül sajnos nem tudjuk elfogadni a jelentkezéseteket!

A videó mérete max. 200 MB lehet. Ha a filmetek ennél több, használjátok az alábbi ingyenes programot: https://videocandy.com/compress-video.html Majd az innen letöltött, csökkentett méretű videóval nevezzetek!

Ha még a méretváltoztatás után sem sikerül beküldenetek a videótokat, írjatok nekünk mindenképp!

Jelentkezési határidő: 2024. február 20. 23:59 (éjfél)

Ha bármi kérdésetek van, írjatok nekünk a [email protected] címre, igyekszünk gyorsan válaszolni. 🙂

  A csapat


  Csapattag #1 (Kapcsolattartó)


  Csapattag #2


  Csapattag #3


  Csapattag #4


  Csapattag #5


  Csapattag #6


  A tanár  Az iskola

  Az ötlet

  Fontos: A videót maximum 200 MB, mp4 fájlként lehet feltölteni. !  A Hozzájáruló Nyilatkozatok nélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezéseteket! Kérjük, hogy töltsétek fel minden csapattag és tanár hozzájáruló Nyilatkozatát egy fileként. Ha a kitöltéssel és a nyomtatással kapcsolatban elakadnátok, nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen!

  Fontos: A Hozzájáruló Nyilatkozatok nélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezéseteket! Kérjük, hogy töltsd fel minden csapattag és a tanár Hozzájáruló Nyilatkozatát is.

  16. életévét be nem töltött kiskorú esetén a törvényes képviselőnek is hozzá kell járulnia a kiskorú nyilatkozatához.

  Ha a videó vagy a Hozzájáruló Nyilatkozatok feltöltésével vagy általában általánosságban a jelentkezési űrlappal kapcsolatban elakadnátok, nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot a [email protected] email címen!

  Kijelentem, hogy a Részvételi és Adatkezelési Szabályzatot elolvastam, és az abban foglalt feltételeket elfogadom.

  Kis türelmeteket kérjük, a feltöltés néhány percig eltarthat, ezért kérjük, közben ne frissítsétek az oldalt. Várjátok meg még a feltöltést mutató körikon eltűnik, és megérkeztek a Sikeres Jelentkezés oldalra. Drukkolunk!